Rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan ammattilainen, Vantaa, UUSI

Etsimme nyt toimistolle Vantaalle nopeasti kasvavaan joukkoomme rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan ammattilaista. Työtehtävinä on kehittää yrityksen rekrytointia, löytää uusia väyliä tehokkaaseen rekrytointiin, etsiä ammattitaitoista työvoimaa eri kanavia käyttäen sekä hallita työntekijöiden joukkoa. Henkilö toimii tärkeänä osana myyntitiimiä ja hänen tulee olla yhteistyökykyinen koko tiiviin toimistoporukan kanssa. Tehtäviin kuuluu myös muita henkilöhallinnan tehtäviä. Tehtävässä onnistuminen vaatii sujuvaa Suomen sekä englannin kielen taitoa. Myös viron sekä venäjän kielitaidoista on hyötyä. ATK perustaidot ovat tarpeen, yrityksessä on käytössä sähköinen henkilöstönhallinta ohjelma, jota hyödynnät työtehtävässä onnistuaksesi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja haastavassa organisaatiossa, oppia uutta ja päästä kehittämään uutta työtehtävää.

Hakuaika 30.11. asti, jos tehtävä vaikuttaa juuri sinulle sopivalta, toimi nopeasti ja hae työpaikkaa. Paikka voidaan täyttää, myös heti sopivan ehdokkaan myötä. Lisätietoja voit kysyä arvipäivisin klo 15-18 välillä numerosta 0405296143.

Posted in Avoimet työpaikat.